Brans Metaalbewerking debuteert op de ESEF Maakindustrie beurs

feb 20, 2020
Brans Metaalbewerking debuteert op de ESEF Maakindustrie beurs

De laatste puntjes op de i zetten voor de ESEF beurs 2020

Kennismaken, leren en vooral plezier maken!
Het moest er eens van komen, maar dit jaar is het dan eindelijk zover: Brans Metaalbewerking staat op de ESEF Maakindustrie jaarbeurs in Utrecht, het grootste evenement van de Benelux voor de maakindustrie. Op deze beurs zijn veel belangrijke spelers uit sectoren als de ‘high-tech’ en ‘metaalbranche’ aanwezig. Voor Brans betekent dit kennismaken met vakgenoten, innovatieve ideeën uitwisselen en vooral plezier maken met het hechte team.

Innoveren zit in het DNA van Brans Metaalbewerking

Tijdens een bezoek aan ESEF Maakindustrie mag de stand van Brans Metaalbewerking natuurlijk niet overgeslagen worden! Wij maken dan ook graag kennis met andere innovatieve denkers en enthousiastelingen tijdens deze 4-daagse.

Waar wij ons mee bezighouden?
Ons geavanceerde machinepark in Bergeijk (Noord-Brabant) is zo ingericht dat we allerhande metaalbewerkingen op een doeltreffende wijze kunnen uitvoeren. Hoewel we van alles met metaal kunnen, zijn CNC draaien en het uitvoeren van freesbewerkingen onze specialiteiten. Bovendien hebben we de kennis en kunde in huis om mee te bouwen aan machines voor bijvoorbeeld de medische wereld of verpakkingsindustrie. Wij zijn dan ook trots om ons bedrijf op ESEF 2020 te mogen presenteren.

Kom jij langs om onze stand te bewonderen tijdens ESEF 2020?
Van 1 t/m 4 septemberis onze stand op ESEF te vinden in de hal van het Metaalunie Paviljoen (Hal 4, stand C060). Aan de hand van visuals en gesprekken gaan we de bezoeker een kijkje in onze keuken geven. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze passie voor metaal te tonen. Metaalbewerking is nou eenmaal een intrigerend proces waarbij veel creativiteit om de hoek komt kijken. Dat mag best wat vaker worden uitgedragen.

Wij hopen tijdens de beurs kennis te maken met ambitieuze OEM-bedrijven, system suppliers en andere geïnteresseerden. En wie weet leidt deze kennismaking wel tot een bakje koffie drinken bij ons in Bergeijk…

Rolf Brans