Samenwerking: daar draait het om bij Brans metaalbewerking. We hebben meer dan 40 jaar kennis en ervaring in het produceren van onderdelen voor veel bedrijfstakken. Die know how zetten we in om met u mee te denken hoe we u het beste en snelste van dienst kunnen zijn. We werken niet alleen geheel naar u wensen en specificaties maar ontzorgen u ook van A tot Z. Veel klanten vinden onze geoliede samenwerking in het pre-productieproces en onze complete service in assemblage en voorraadbeheer een belangrijke meerwaarde.

Veelzijdige partner

In nagenoeg elke bedrijfstak worden metaalproducten gebruikt. De toepassing in producten, materialen, bewerkingen en vormen zijn eindeloos. Elke branche stelt zijn eigen eisen aan het product én proces. Als allround en ervaren metaalbedrijf snappen we precies dat het om uw product én proces draait. Brans Metaalbewerking heeft veel kennis van en ervaring in het werken voor de

• verpakkingsindustrie
• semiconductor industrie
• voedingsmiddelenindustrie
• medische industrie
• machine- en apparatenbouw
• automotive industrie
• high tech industrie

Vakmanschap is de basis om uw producten te maken. Maar nóg liever helpen we u van A tot Z. We zetten graag onze praktische kennis en ervaring in bij het ontwikkelen van uw producten: vanaf het ontwerp tot de levering.

One-stop-shop

Van grondstof tot nabehandeling: Brans Metaalbewerking regelt het allemaal. En dat is voor u een hele zorg minder. Door onze goede en jarenlange samenwerking met gekwalificeerde toeleveranciers kunnen we als systeemleverancier tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding materialen en onderdelen inkopen. Daarnaast kunnen we zagen, spiebaan steken, graveren, lassen en warmte- en oppervlaktebehandelingen uitvoeren, zoals harden, parelstralen, slijpen, lakken, anodiseren, chemisch zwarten, vernikkelen, nitreren en (ver)chromen. Ook monteren we diverse modules en systemen in onze uitstekend uitgeruste productiehal en zorgen we dat uw bestelling compleet en op tijd bij het juiste adres afgeleverd wordt.

Just in time delivery

Voorraad is voor veel bedrijven een behoorlijke kostenpost. Logisch dat onze klanten steeds vaker kiezen voor just in time delivery of delivery on demand. Ook daarin denkt Brans Metaalbewerking actief met u mee. We hebben ruime ervaring in voorraadbeheer en leveren flexibel naar uw wensen en planning producten af. Zo weet u zeker dat u de producten op het afgesproken tijdstip in de juiste verpakking geleverd krijgt.

Brans Metaalbewerking Assembleren

Asembleren