Just in time delivery, flexibele levering, snelle levering, delivery on demand ….
Uw levertijd en –eisen bepalen onze planning. Uiteraard zorgen we bij Brans Metaalbewerking dat u altijd op tijd kwaliteitsproducten geleverd krijgt. Dat is een nauwkeurig samenspel tussen onze mensen en machines. Ons innovatieve machinepark speelt daarin een hoofdrol. Daarmee kunnen we 24/7 onbemand voor u on demand produceren. En dankzij onze 3D-visualisaties zorgen dat dit snel, kosteneffectief en foutloos gebeurt.

Innovatief machinepark

Brans Metaalbewerking investeert bewust in een innovatief machinepark waarmee we sneller, beter en tegen lagere kosten uw producten kunnen realiseren. We beschikken onder meer over 4, 5 ,6 en 7-assige machines die met een scala aan verschillende gereedschappen producten in allerlei metalen en kunststoffen vervaardigen.

24/7 productie

Ons machinepark en onze robots maken het mogelijk met behulp van de nieuwste technieken ouderwets vakwerk te realiseren. Brans metaalbewerking beschikt over diverse 3-, 4- en 5-assige bewerkingscentra met een robot beladingssysteem. Daardoor kunnen we 24/7 onbemand in diverse materialen verschillende series volautomatisch produceren en afwerken. Met onze nieuwste productielijn kunnen we 24/7 verschillende taken en opdrachten onbemand combineren en realiseren. Zo combineren we de modernste technieken met ons ‘ouderwets’ vakmanschap. Juist dat zorgt dat klanten graag met ons samenwerken.

Brans Metaalbewerking – Onbemande productie

Beter en sneller werken

Een goede voorbereiding is van wezenlijk belang om snel en foutloos te kunnen produceren. Daarom maakt Brans Metaalbewerking in de ontwikkelings- of voorbereidingsfase eerst een exact, waarheidsgetrouw 3D-model van uw product. Met behulp van het 3D softwarepakket EdgeCam voeren onze engineers een complete simulatie uit van de verspanende bewerkingen, zoals frezen en draaien. Zo testen we vooraf de maakbaarheid en kwaliteit van uw product én voorkomen we stagnaties en fouten in het productieproces. En ook helemaal van deze tijd: we kunnen solids meteen in EdgeCam inlezen en omzetten in een bewerkingsprogramma voor de meeste geschikte machine.