Brans Metaalbewerking is op zoek naar extra versterking in ons team.
We zijn op zoek naar:

Stagiair(e)
Verduurzaming

Ben jij een enthousiaste student(e) die zich graag wil inzetten voor een duurzamere wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij, bij Brans Metaalbewerking, zijn op zoek naar een stagiair(e) Verduurzaming die samen met Yvette wil werken aan het verder verduurzamen van onze bedrijfsvoering.

Als stagiair(e) Verduurzaming ga je aan de slag met het onderzoeken van manieren waarop wij ons bedrijf nog duurzamer kunnen maken. Denk hierbij aan het verminderen van onze energie- en grondstofverbruik, het verminderen van onze CO2-uitstoot en het zoeken naar mogelijkheden voor het gebruik van duurzame energiebronnen en het verminderen van ons afval.

KOM JIJ OOK WERKEN BIJ ONS IJZERSTERK BEDRIJF?

Functie-eisen:

  • Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, milieukunde of technische bedrijfskunde

  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en wilt graag bijdragen aan een duurzamere wereld

  • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken

  • Je bent resultaatgericht en hebt oog voor detail

  • Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om initiatief te nemen

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende stageplaats waarbij je de mogelijkheid krijgt om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Je werkt samen met Yvette, een gemotiveerde professional met veel ervaring in duurzaamheid. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding en is er de mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te treden.

Interesse?

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar yvette@bransmetaalbewerking.nl en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e) Verduurzaming!


BIJ ONS IS DE KOFFIE ALTIJD VERS
NEEM CONTACT OP VOOR EEN RONDLEIDING