Wat is CNC-frezen?

CNC staat voor Computer Numerical Control, een benaming voor computergestuurde machines. Onze CNC-freesmachines worden gebruikt om onderdelen te produceren voor klanten uit verschillende industrieën.

Wij draaien de productie dan ook met gespecialiseerde medewerkers, want CNC-frezen is echt precisiewerk. Dit betekent dat er met softwareprogramma’s, machines worden ingesteld en aangestuurd, die uiterst nauwkeurig en snel kunnen produceren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van kostenefficiënt en snel produceren?
Neem dan hier contact op.


BIJ ONS IS DE KOFFIE ALTIJD VERS
NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK

Voor wie

Brans Metaalbewerking levert onderdelen aan uiteenlopende industrieën! Zo zijn we met onze geavanceerde machines in staat om onderdelen te frezen (en draaien) voor nagenoeg elke bedrijfstak. Bovendien zijn onze foutmarges erg laag, omdat onze medewerkers de expertise hebben om je onderdelen te produceren met behulp van efficiënte machines.

Ben jij benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen?
Neem dan hier contact met ons op.

Just in time delivery

Heb jij onderdelen nodig die precies op tijd afgeleverd moeten worden? Bij Brans Metaalbewerking kan je kiezen voor een just in time delivery. Dit houdt in dat we de juiste hoeveelheid onderdelen leveren op het afgesproken tijdstip. Zo weet je altijd zeker wanneer de levering komt, waardoor je je opslagruimte optimaal kunt indelen. Je hebt op deze manier namelijk nooit te veel voorraad op locatie.

Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over just in time delivery

Flexibele productie

Of je nou 10 of 10.000 onderdelen nodig hebt, wij zijn in staat om het te produceren! Tijdens het productieproces combineren we namelijk de productie van enkele producten in groten getale, waardoor de doorlooptijd standaard korter is.

Benieuwd wat Brans Metaalbewerking voor jou kan betekenen op het gebied van CNC-frezen?
Neem dan hier contact met ons op!