Ons team

Wil je graag meer weten over ons bedrijf, het innovatieve machinepark of de technische productie?

Ik geef je graag meer informatie!

Vragen over ons bedrijf, relatiebeheer of de ontwikkelingen binnen ons team?

Ik sta je graag te woord!

Heb je vragen over een factuur of betaling?

Ik kijk graag met je mee.

Wil je een offerte aanvragen voor onze producten of informatie inwinnen over de maakbaarheid van een gewenst product?

Ik beantwoord graag al je vragen!

Stuur Piet Roijmans een e-mail en hij vertelt precies wat de mogelijkheden zijn.

KOM JIJ OOK WERKEN BIJ ONS IJZERSTERK BEDRIJF?

Werken bij Brans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de metaalindustrie? Dan is werken bij Brans Metaalbewerking wellicht iets voor jou!

Door de constante groei van ons bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde professionals die zelfstandig kunnen werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je initiatief neemt in situaties die vragen om een proactieve houding en graag functioneert binnen een gezellig team.

Van magazijnmedewerker tot programmeur, van stagiaire tot directeur: samen dragen we allemaal ons steentje bij aan het succes van Brans Metaalbewerking!

Wil jij werken en leren bij Brans Metaalbewerking?

Brans Metaalbewerking is sinds 2015 een erkend leerbedrijf. De jeugd heeft de toekomst en daarom investeren we graag tijd en energie in het opleiden van jongeren. Zo bieden we een bbl-opleiding op mbo-niveau 3 en 4 aan in samenwerking met diverse opleidingscentra zoals Summa Techniek en STODT.

Wil jij vier dagen per week werken bij Brans om praktijkervaring op te doen en één dag naar school? Stuur Piet Roijmans dan een e-mail en hij vertelt precies wat de mogelijkheden zijn. Wil je juist via de bol-opleiding stagelopen of een bijbaan bij Brans Metaalbewerking? Wij komen graag met je in contact.