Multitasking is sneller, voordeliger en beter!

Wil jij een (ingewikkeld) product laten produceren, terwijl je profiteert van een lage kostprijs? Met multitasking zijn we simpelweg in staat om draai- en freesbewerkingen uit te voeren in één productiegang. Over de mogelijkheden van multitasking (draaien en frezen) en wat het precies inhoudt, vertellen we je op deze pagina alles wat je moet weten!


BIJ ONS IS DE KOFFIE ALTIJD VERS
NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK

Wat is multitasking?

Multitasking is draaien en frezen in één productiegang. Het voordeel van deze combinatie is dat we sneller kwalitatief goede onderdelen kunnen produceren. Bovendien maakt multitasking het mogelijk om ingewikkelde onderdelen te produceren zonder in te leveren op nauwkeurigheid en snelheid. Voor je beeldvorming: voorheen werden producten via verschillende machines geproduceerd. Dit betekent dat producten eerst naar de draaibank moesten om vervolgens naar de freesbank te gaan en weer terug … Met multitasking gebeurt dit allemaal met één machine. Deze methode is nauwkeuriger, sneller en laat zich ook nog eens makkelijker plannen. Bovendien gaat de hoeveelheid onderhanden werk hiermee ook omlaag. Kortom, positieve ontwikkelingen!

Hoe werkt multitasking?

Brans Metaalbewerking beschikt over vakkundige medewerkers die de machines in ons uitgebreide machinepark eenvoudig kunnen aansturen voor multitasking. Dit betekent dat deze medewerkers precies weten welke machines gebruikt moeten worden in een bepaalde situatie.

Wat zijn de voordelen van multitasking? Met multitasking is het mogelijk om ingewikkeldere producten te produceren, terwijl je profiteert van een lage kostprijs en een razendsnelle levering. Wil jij (ingewikkelde) onderdelen laten produceren door gebruik te maken van een combinatie draaien en frezen? Neem dan hier contact op met Twan.

Jouw voordelen

  • Een snelle productie: door draaien en frezen met elkaar te combineren (multitasking) daalt de doorlooptijd. Geen extra productiegang vermindert namelijk de kans op onnodig tijdverlies.

  • Kwalitatief goede producten: De Mazak Integrex is in staat om te multitasken. Hierdoor kan het complete eindproduct geproduceerd worden, ongeacht de complexiteit. Daarnaast gaat het gehele productieproces logischerwijs ook sneller en efficiënter dan bij machines die niet capabel zijn om te multitasken.

  • Een meedenkend partner: we denken met je mee vóór, tijdens en na het productieproces. Dit betekent dat we samen met jou de meest voordelige en efficiënte oplossing voor je vraagstuk gaan bedenken en uitvoeren.