24/7 productie, kostenreductie en just in time delivery…

Dankzij ons uitgebreid machinepark met diverse draaibanken, waarmee we allerlei materialen snel en goed bewerken. En dankzij onze ervaren medewerkers die uw product foutloos, vakkundig en op de juiste tijd te produceren.

Wij geven onze eigen draai aan vakwerk: in alle metaalsoorten en in alle bewerkingen. En ook belangrijk:we leveren de juiste aantallen op de juiste momenten. . Dat is voor u gemakkelijker en veel kosteneffectiever. Ons geheim? Onze medewerkers die CAD/CAM, Egdecam uitstekend beheersen en zo onze machines optimaal kunnen aansturen. Dat leidt tot hoge kwaliteit en een kosteneffectieve productie. Juist dat zijn onze sterke punten!

Juiste product

Brans metaalbewerking zorgt dat uw product op de juiste manier gemaakt wordt: snel, flexibel en vakkundig. Dankzij ons uitgebreid machinepark met diverse draaibanken kunnen we allerlei materialen snel en goed draaien. We hebben de kennis, ervaring én het juiste gereedschap om uw specifieke product goed en vakkundig te produceren. Daardoor heeft u de garantie op een snelle, foutloze productie.

Juiste tijd

Het juiste product op de juiste tijd leveren: óók dat is vakwerk! A. Brans Metaalbewerking levert de juiste producten op de juiste momenten. We kunnen 24/7 onbemand produceren. Daarmee kunnen onbemand uw jaarbehoefte produceren en just in time delivery leveren. En dat werkt voor u enorm kosteneffectief. U kunt enorme besparingen realiseren.

Juiste aanpak

Niet alleen onze machines denken goed na. Onze medewerkers ook! Zij hebben veel vakkennis en ruime ervaring. Onze professionals hebben onder meer een uitstekende beheersing van CAD/CAM Egdecam. Daarmee kunnen ze ons machinepark goed aansturen. En ook belangrijk: ze denken voor, tijdens en na het productieproces actief met u mee. Juist daardoor kunnen we topkwaliteit leveren.

Uw voordelen

  • Levertijd: uitgebreid geautomatiseerd machinepark voor 24/7 onbemande productie met delivery on demand.
  • Kwaliteit: meedenkende medewerkers die ins en outs van de markt en onze innovatieve machines kennen.
  • Meedenkend partner: hoge kwaliteit en effectieve productie dankzij CAD/CAM en Egdecam.
  • Kostenvoordeel: kostenreductie door efficiënte planning en productie van jaarbehoefte.

Brans Metaalbewerking – Productie


Producten CNC draaien

Machines, bewerkingen en materialen

  • Draaibanken met aangedreven gereedschap, Y-as en subspil.
  • Bewerken van van rvs, aluminium, non-ferro’s en kunststoffen
  • Formaten: tot Ø 250 mm
  • Nabewerkingen: zagen, spiebaan steken, graveren, lassen en warmte- en oppervlaktebehandelingen (harden, parelstralen, slijpen, lakken, anodiseren, chemisch zwarten, vernikkelen, nitreren en (ver)chromen).
 
Meer weten
over CNC draaien?


 

Bel of mail met Bart!
Tel: 0497 573106
bart@bransmetaalbewerking.nl

Offerte?

Reken maar dat u bij ons kosten kunt besparen!