Al meer dan 40 jaar staat Brans Metaalbewerking voor topkwaliteit. Met onze praktische kennis en ervaring zijn we een vakkundige, betrouwbare gesprekspartner voor allerlei bedrijven binnen en buiten de Brainport regio. We steken graag de handen uit de mouwen om samen met onze klanten de beste producten te maken. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bouwen we een langdurige relatie met onze opdrachtgevers op. Vanuit ons vakmanschap kunnen we adviseren, produceren en vooral ontzorgen. Kwaliteitsbewaking en gedegen gereedschapsbeheer lopen als een rode draad door ons werk. Juist daarom zijn we ijzersterk in ons vakwerk.

Vakmanschap

Metaalbewerking is een vak. Dat was het vroeger al en dat zal altijd zo blijven. Oók – of vooral juist – nu de productie steeds meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt. De mens maakt bij Brans Metaalbewerking de machine! Daarom is de kwaliteit van onze medewerkers een continu een belangrijk aandachtspunt. Onze gespecialiseerde medewerkers weten precies hoe ons innovatieve machinepark werkt. Met hun gedegen kennis dragen zij wezenlijk bij aan en goede en snelle levering van uw producten. Dat is ook de reden waarom we voortdurend investeren in de opleiding van onze medewerkers. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst … Daarom bieden we als erkend leerbedrijf opleidingsplekken aan.

Meten is weten

Kwaliteit en klantvriendelijkheid vinden we bij Brans Metaalbewerking vanzelfsprekend. We willen immers de beste producten maken en leveren. Daarom is elke medewerker verantwoordelijk voor continue kwaliteitsbewaking tijdens het hele productieproces. We controleren grondstoffen, gereedschappen, materialen en machines op de kwaliteit en juiste maatvoering. Om die reden wordt onze speciale meetapparatuur periodiek gekalibreerd. Zo kunnen we tot op de honderdste millimeter nauwkeurig aan uw producten werken.

Het juiste gereedschap

Het juist gereedschap kiezen én snel vinden … Dat levert tijd- en kwaliteitswinst op. Daarom schenken we bij Brans Metaalbewerking veel aandacht aan doordacht gereedschapsbeheer. Alle beschikbare gereedschappen staan in ons CAD/CAM-systeem geregistreerd. Uiteraard zorgen we dat gereedschappen goed onderhouden en tijdig vervangen worden. Daardoor treden er bij ons geen productievertragingen op door het niet of te laat aanwezig zijn van gereedschappen. Uw voordeel? Een hogere productiviteit tegen lagere kosten.

Brans Metaalbewerking – Medewerkers
Controle
Brans Metaalbewerking – Gereedschapsbeheer